Soita meille !

(09) 4257 9890

Yritysinfo

Oy Nymix Ab on teollisuuden asiantuntijayritys. Emme myy ainostaan pakkaustarvikkeita ja -koneita, vaan pyrimme tarjoamaan myös vastauksia ja ratkaisuja kysymyksiin jotka koskevat tuotteita tai tuotteiden käyttöä. Meillä ei ole aina valmiina vastauksia kaikkiin kysymyksiin mutta käyttössämme on laaja verkosto parhaimmista valmistajista, toimittajista ja eri alojen asiantuntijoista.

25 vuoden kokemus on opettanut, ettei missään tapauksessa kannata jäädä seisomaan paikalleen. Kehitämme jatkuvasti tuoteohjelmaamme vastaamaan nykypäivän teknologiaa. Etumme on joustavuus ja mahdollisuus reagoida nopeasti muutoksiin. Olimme ensimmäisten joukossa hyödyntämässä verkkokaupan mahdollisuuksia kehittää uutta asiakaspalvelumuotoa, ja tämä kehitys on osoittautunut menestykselliseksi.

Keskittymällä omaan osaamiseen, johon kuuluu Verkkokaupan lisäksi henkilökohtainen kontakti asiakkaisiin ja ongelmanratkaisut, erotumme monista muista verkkokaupoista. Asiantuntemuksestamme emme veloita mitään, se kuuluu luonnollisena osana toimintaamme. Esimerkiksi kaikki graafiset palvelut ovat maksuttomia.

Olemme ylpeitä menestyksestämme, samalla katsomme nöyrästi eteenpäin. Sananlaskun sanoin voisimme todeta että: "Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme yhtä hyviä kuin huomenna".

Kysy meiltä, lähetä sähköposti osoitteseen nymix@nymix.fi tai soita
09 - 4257 9890

Tervetuloa asioimaan palvelevaan yritykseemme.

X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*:
Kysy Nymixiltä