“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille !

(09) 4257 9890

Voimapaperit ja telineet

Kaikki tuotteet alv 0%

Nymixin voimapaperit ja telineet ovat lujaa laatua. Voimapapereita on saatavilla eri leveys- ja kokoluokissa, niin rullina kuin arkkeinakin. Paperit sopivat monenlaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi elintarvikkeiden ja erilaisten tavaroiden pakkaamiseen sekä suojaamiseen.

Papereiden tilauksen yhteydessä saa kätevästi tilattua myös niille tarkoitetut telineet, jotka voidaan asentaa seinään tai työtason alle. Hyvin rullaavasta telineestä paperin saa helposti ja nopeasti käyttöön.

Tasalaatuiset ja vahvat voimapaperit

Meiltä saatavat paperit ovat tasalaatuista ja vahvaa pakkausmateriaalia. Panostammekin tuotteidemme korkeaan laatuun. Hintamme ovat edulliset, ja tilaukset onnistuvat suurissa erissä. Jos haluat tilata voimapaperit ja telineet varsin isoissa erissä, pyydä meiltä tarjous! Asiantuntijamme löytävät varmasti parhaan ratkaisun, joka sopii juuri sinun yrityksellesi.

Tilaa voimapaperit ja telineet vaivattomasti verkkokaupasta

Verkkokaupan etu on, että voit tehdä tilauksen juuri sinulle sopivana hetkenä – verkkokauppa palvelee 24 h / 7. Tilausten tekeminen onnistuu myös sähköpostitse tai soittamalla. Lisätietoja tilauksista löydät yläpalkin Ohjeet-kohdasta.

Tee tilaus suoraan tai ota meihin yhteyttä, mikäli haluat kysyä tuotteista tai toiminnastamme lisää!