Olemme parempia tänään kuin eilen mutta emme yhtä hyviä kuin huomenna

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Vanteet ja tarvikkeet

Muovivanne_BANNERI.jpg

Meillä on laaja valikoima erilaisia muovi- ja teräsvanteita niin teollisuuteen kuin varastoon. Pakkausvanteilla varmistat lähetyksen saapumisen ehjänä perille. Vanteilla (myös WG-nauhalla) sidotaan ja niputetaan kuormat nopeasti ja edullisesti. 

PP-muovivanteet ovat kevyempään pakkaamiseen (laatikot, kevyemmät lavasidonnat jne) tarkoitettu polypropeenivanne: PP-muovivanne sopii yleisimpiin vannetuskoneisiin (rullan sisähalkaisija 200 mm tai 400 mm).

PET-vanteet ovat korkealuokkaista ja kestävää polyesterimuovivannetta joilla voidaan monessa tapauksessa korvata teräsvanteet. Teräsvanteisiin verrattuna PET-vanteiden etuja ovat mm. taludellisuus ja paremmat kesto-ominaisuudet kuljetusten aikana. PET-vanteet eivät ruostu eivätkä värjää tuotteita. 

WG-muovinauha on pehmeää ja taipuisaa nauhaa joka on valmistettu PET-muovista. WG-nauha on kestävämpää kuin PP-muovivanne ja se sopii erinomaisesti erilaisten kuormien sidontaan ja niputtamisen.

Valikoimaamme kuuluu laadukkaat teräsvanteet sekä käsi- että automaattikäyttöön. Varastostamme löytyy 13 - 19 mm:in vanteet.

Jos kaipaat apua pakkaustarvikkeiden valinnassa, soita meille numeroon 09-4257 9890 tai lähetä meille viestiä nymix@nymix.fi  

Yhteystietomme

 

Kaikki tuotteet alv 0%


X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*: