Olemme parempia tänään kuin eilen mutta emme yhtä hyviä kuin huomenna

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Vahvat pahviset muuttolaatikot jokaiseen tarpeeseen

Vahvat pahviset muuttolaatikot kestävät pinoamista, kantamista ja uusiokäyttöä. Unohda lähikauppojen kiertely sopivien muuttolaatikoiden toivossa ja tilaa vahvat tarkoitukseen soveltuvat muuttolaatikot Nymixiltä. Ei enää yksinkertaisesta pahvista valmistettuja laatikoita, jotka huojuvat ja hajoilevat tavaroita kantaessa.

Vahvat muuttolaatikot helposti Nymixiltä

Muuttaminen on huomattavasti helpompaa ja mukavampaa, kun laatikot ovat sellaista tekoa, että ne voidaan tukevasti pinota päällekkäin ja että ne kestävät kunnolla kantamista. Nymixin muuttolaatikoista saa hyvän otteen ja ne kestävät käyttöä, jolloin muutto ei jää ainakaan laatikoista kiinni.

Kaikki tuotteet alv 0%


Pinottavat muuttolaatikot sopivat myös pitkäaikaiseen säilytykseen

Nymixin vahvat muuttolaatikot noudattavat muodoltaan 0201-standardia ja ovat päällekkäin pinottavia. Tämän vuoksi ne sopivat erinomaisesti myös pitkäaikaiseen tavaroiden varastointiin ja  säilytykseen. Laatikoissa on tuplapohja ja niissä on kaikissa sama pituus ja leveys mikä sekin osaltaan helpottaa pinoamista ja säilyttämistä tilaa säästäen.

Vahvat pahviset muuttolaatikot tekevät muuttamisesta sujuvaa

Vahvat muuttolaatikot kantoaukoilla tekevät muuttamisesta sujuvampaa ja vähentävät muutenkin stressaaviin muuttoihin liittyvää ylimääräistä vaivaa ja stressiä. Pieni investointi kunnollisiin laatikoihin, joita voit käyttää useammin kuin kerran, helpottaa tekemistä kummasti. Pinottavuutensa vuoksi laatikot on helppo myös koota muuton aikana yhteen paikkaan, jolloin kulkuväylätkin pysyvät paremmin vapaina muuton aikana.

Helppo koota ja kasata

Käytön jälkeen vahvat muuttolaatikot voidaan purkaa ja säilyttää pienessä tilassa vaikkapa varaston seinää vasten. Niiden uudelleen kokoaminen on jälleen helppoa kun niitä taas seuraavaksi tarvitaan.

  • tehty vahvasta tuplapahvista
  • kätevät kantoaukot
  • teippisuljenta
  • muodoltaan 0201-standardia
  • myydään kappaleittain
  • voidaan käyttää uudestaan
  • voidaan pinota päällekkäin