Olemme parempia tänään kuin eilen mutta emme yhtä hyviä kuin huomenna

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Toimitusehdot

1. Kaupan ehdot

Kaikki esitetyt hinnat ovat Alv 0%. Nymix Oy:n verkkopalvelut palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja toimittaa tilauksesi perille kaupassa ilmoitetun toimitusajan puitteissa, mikäli toimitusaika on pidempi ilmoitamme siitä erikseen. Puutteellisin yhteystiedoin varustettuja tilauksia ei käsitellä.

2. Nymix Oy:n ja asiakkaan välinen sopimus

Nymix Oy:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta, kun asiakkaalle on toimitettu sähköpostiviesti, jossa tilaus vahvistetaan vastaanotetuksi. Nymix Oy:llä on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tilausta. Nymix Oy varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle. Tekemällä tilauksen asiakas ottaa vastuun siitä, että hän täyttää Suomen laissa asetetut ikä- ja muut vaatimukset tuotteen ostamisesta. Ostospäätöksen yhteydessä asiakas antaa luvan Nymixille lähettää markkinointikirjeitä sähköpostitse. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta ilmoittamalla siitä.

3. Tuotteiden hinnat ja saatavuus

Tuotteiden hinnat on määritelty Nymix Oy:n internet sivuilla. Hintoja tai tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat ovat Alv 0%. Tuotteiden hintaan lisätään voimassaoleva alv, rahti- tai toimituskulut, joka muodostuu tilattujen tuotteiden toimitusosoitteen, painon tai koon mukaan. Mikäli tilauksen vahvistamisen jälkeen tuotteita ei ole saatavissa tai Nymix Oy joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, Nymix Oy lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa on mahdollisuus tilauksen perumiseen, mikäli Nymix Oy ei ole sitä tehnyt.

4. Tuotteiden toimitus

Nymix Oy toimittaa tuotteet asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Yrityksille toimitetaan yritysosoitteella, yksityishenkilöille toimitus lähimpään postitoimipaikkaan. Kaikki toimitusajat Nymix Oy:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. Nymix Oy voi toimittaa tilauksen tuotteita osatoimituksina asiakkaan toivomuksesta jolloin asiakas maksaa kaikki rahtikulut. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty.

5. Nymix Oy:n takuu- ja toimitusehdot

Jos asiakas jostakin syystä on tyytymätön osaan tai kaikkiin toimitettuihin tuotteisiin, asiakas voi palauttaa minkä tahansa niistä Oy Nymix Ab:lle, jolloin tuotteen tai tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle edellyttäen, että tuotteet palautetaan Oy Nymix Ab:lle 30 päivän kuluessa tilauksesta tai 7 arkipäivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista, lukuun ottamatta viallisia, vahingoittuneita tai virheellisesti toimitettuja tuotteita. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Oy Nymix Ab yrittää hyvän kauppatavan mukaisesti vaihtaa vaurioituneen tai viallisen tuotteen, mutta mikäli vaihtaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta Kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, Oy Nymix Ab:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

6. Minimitilaus

Minimitilausta ei ole.

7. Alennukset

Myönnetyt alennukset kuten yleisalennukset tai alennuskupongit koskevat ainoastaan normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassamme. Alennukset ei koske tuotteita jotka ovat tarjouksessa tai tuotteita jotka on valmistettu asiakasta varten. Alennus ei myöskään koske erikseen tarjottuja tuotteita. Oy Nymix Ab:lla on oikeus muuttua tarjoukset ja niiden voimassaolo sopivalla tavalla. Asiakkaalla ei ole mahdollisuus vaatia alennuksia ostoshetken jälkeen takautuvasti.

8. Sovellettava laki

Asiakkaan ja Nymix Oy:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.


Maksuehdot

Laskutusasiakkaat
Vain yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tilata Nymix Oy:n tuotteita laskua vastaan. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite ja yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Nymix Oy pidättää itselleen oikeuden suorittaa luottotarkistuksen. 

Verkkomaksu
Verkkomaksu on reaaliaikainen maksusuoritus verkkopankkien avulla ja palvelun hoitaa Suomen Verkkomaksu Oy. Asiakkaalle ei tule lisäkustannuksia. Kun maksu on suoritettu, asiakas palaa automaattisesti verkkokauppaan takaisin ja tilaus on kirjattu maksetuksi järjestelmässämme. Yrityksille myönnämme 5 % alennuksen jos maksavat tilauksen etukäteen Verkkomaksuna.

Toimitusehdot
Kaikki hinnat ovat vapaasti varastossamme.

Noudettavat tilaukset.
Asiakkaan tulee noutaa tilauksensa 7 päivän sisällä Nymix Oy:n varastosta osoitteesta Arinatie 4, 00370 Helsinki. Muussa tapauksessa voimme myydä tuotteet edelleen. Ilmoitamme puhelimitse tai sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa.

Laskutus
Lasku päivätään toimituspäivälle. Maksuehto on 14 päivää netto. Viivästyskorko on 10 %. Maksukehotus maksaa 8 euroa. Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, minkä jälkeen perinnän hoitaa Intrum Justitia Oy. Tällöin tilaaja maksaa Intrum Justitia Oy:n  vaatimat perimiskulut.