Soita meille !

(09) 4257 9890

Smartpost-postituslaatikot tekevät lähetyksistä joustavia

TUOTE_Smartpost_92866467_l.jpgLogo_Smartpost_COLOR.jpgSmartpost-postituslaatikot ovat nimensä mukaisesti fiksuja postitukseen soveltuvia, pahvisia pakkauksia. Laatikot ovat tukevia ja ne on mitoitettu mahtumaan postin pakettiautomaatteihin. Nuuttaustekniikkansa ansiosta Nymixin Smartpost-laatikot voidaan koota vähintään kahteen eri lokerokokoon (K1/K2).

Smartpost-postituslaatikkoja on saatavilla kokoluokat S, M, L ja XL. Laatikoihin on helppo pakata monenlaista tarviketta. Jämäkässä laatikossa lähetys saapuu perille luotettavasti ja hyväkuntoisena.

Tilaa laadukkaat Smartpost-postituslaatikot – toimitamme juuri niin monta kuin tarvitset

Postituslaatikkojen tilaaminen käy kätevästi verkkokaupan kautta. Voit tilata laatikot myös sähköpostitse nymixnymix.fi tai puhelimitse 09-4257 9890. Tuotteilla ei ole minimitilausmäärää. Yli 100 kappaleen toimituksissa kannattaa pyytää tarjous

Ammattitaitoa pakkaamiseen

Nymixiltä saat aina ammattitaitoista palvelua - autamme parhaamme mukaan löytämään tarpeitasi vastaavat tuotteet. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman tarvikkeita pakkaamiseen, postitukseen, kuljetukseen, rakentamiseen ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin.

 

Kaikki tuotteet alv 0%


X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*:
Kysy Nymixiltä