“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille !

(09) 4257 9890

Silkkipaperit vaihtelevissa väreissä

Kaikki tuotteet alv 0%

Kauniit silkkipaperit useissa eri väreissä aina vaaleista kirkkaisiin kuuluvat tuotteisiimme. Variaatiota löytyy valkoisesta fuksiaan ja vihreään sekä kaikkea siltä väliltä, myös koristeltuja papereita – valinnanvaraa on taatusti tarjolla! Papereilla saa upeaa ilmettä paketointiin ja tuotteiden ilmeeseen.

Silkkipaperiarkit ovat kokoa 50 x 70 cm ja niiden myyntierät vaihtelevat tuotteen mukaan. Meiltä saat helposti tilattua paperit hyvinkin suurissa erissä. Voit myös kysyä tarjousta.

Kun tilaat silkkipaperit Nymixiltä, tilaat laatua

Nymixiltä saat silkkipaperin lisäksi muut laadukkaat pakkaustarvikkeet, toimistotarvikkeet ja postitustarvikkeet – tutustu tarkemmin ja täydennä tilaustasi! Panostamme todella tuotteisiimme, myös asiakaspalveluun. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ja asiantuntijamme etsivät aina parhaan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Meillä työskentelee ammattilaisia, joilla on parhaimmillaan vuosikymmenten kokemus alalta.

Silkkipaperit suoraan verkkokaupasta

Silkkipapereiden ja muiden tuotteiden tilaus käy vaivattomasti verkkokaupan kautta. Tilauksen voit jättää myös sähköpostitse tai soittamalla – tilausten yhteystiedot löydät sivuston ylävalikosta kohdasta Ohjeet. Reagoimme yhteydenottoihin nopeasti ja pystymme mukauttamaan tilaukset joustavasti yrityksesi toiveiden mukaan.

Tervetuloa tekemään fiksuja hankintoja!