Olemme parempia tänään kuin eilen mutta emme yhtä hyviä kuin huomenna

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

PP Pakkausteipit

Kaikki tuotteet alv 0%


Hyvä pakkausteippi on pakkaajan paras ystävä

Pakkaajan_paras_ystava.jpgMitä enemmän pakkaat, sitä todennäköisimmin arvostat laadukasta pakkausteippiä. Hyvä pakkausteippi nopeuttaa pakkaamista, pitää lähetykset ehjinä sekä vähentää materiaalihävikkiä. Parhaimmillaan hyvä pakkausteippi myös säästää kustannuksissa koska se tarttuu siihen mihin sen on tarkoituskin tarttua, jolloin yksi teppiveto ja -kerros riittää. Optimaalinen teipin valinta ja käyttö edesauttaa ympäristöystävälliseen toimintaan.  Tiesithän, että pakkausteippi toimii myös erinomaisena markkinoinnin ja mainonnan välineenä. 

  • Uusiin, ensikuidusta valmistettuihin aaltopahvi- tai kartonkipakkauksiin tai muihin vähemmän huokoisiin materiaaleihin soveltuu erinomaisesti Pakkausteippi PPNN, No Noise Tämä teippi on myös hieman ohuempaa 28 mikrometriä, jolloin se kuormittaa luontoa vähemmän. 
  • Kierrätyskuidusta valmistettuihin aaltopahvi- tai kartonkipakkauksiin tarvitaan yleensä hieman tehokkaampi tartuntaliima. Tähän tarpeeseen soveltuu Pakkausteippi PPLN, Extra Glue tai Pakkausteippi PVC
  • Vaativiin kohteisiin, niin kestävyyden kuin tartunnan osalta kannattaa valita pvc-kalvollinen ja luonnonkumiliimalla varustettu Pakkausteippi PVC
  • Viileämpiin (+ 15 - + 5 °C) olosuhteisiin kuten esimerkiksi kylmiöt pakkausteipiksi soveltuu  luonnonkumiliimalla varustettu Vibac 800.
  • Pakkausteipit omalla painatuksella on edullinen ja tehokas tapa markkinoida omaa yritystä ja sen tuotteita. Mainos-/painetut pakkausteipit löydät tästä.

Jos kaipaat apua pakkausteippien valinnassa SOITA meille 09-4257 9890 tai lähetä meille viestiä nymix@nymix.fi

Osta pakkausteippiä