“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille !

(09) 4257 9890

Pahviset muuttolaatikot yrityksille netistä - sujuvaa palvelua!

Kaikki tuotteet alv 0%

Muuttotarvikkeet_Leipa___50983594_m.jpgEtsitkö kestäviä ja hyvälaatuisia pahvisia muuttolaatikoita kilpailukykyiseen hintraan ? Pahviset muuttolaatikot ovat käteviä ja takaavat, että tiedät muuton jälkeenkin missä tavarasi sijaitsevat, muuton alusta loppuun saakka. Olemme tehneet tilaamisen mahdollisimman vaivattomaksi - voit tilata pahviset muuttolaatikot: nettikaupasta, puhelimitse (09-4257 9890), soittamalla tai sähköpostilla (nymix@nymix.fi).

Muuttolaatikko on syytä olla tukeva ja helppokantoinen

Muutto yksissään on jo stressaavaa, joten siitä kannattaa tehdä mahdollisimman vaivaton tilaamalla kauttamme muuttolaatikot, joista todella on hyötyä. Millainen sitten on hyvä muuttolaatikko? Hyvä muuttolaatikko hyödyntää tilaa mahdollisimman hyvin. Jotkut tavarat vaativat vähän isompaa tilaa, kun taas jotkin on hyvä pakata vähän kevyemmin ja erikseen pienempiin muuttolaatikoihin. Tuplapahvi ja kantoaukot tekevät vähän raskaammastakin pakkauksesta helpommin kannettavan. Myös muuttolaatikoiden pinottavuudesta on hyötyä. Laadukkaat pahviset muuttolaatikot varmistavat sujuvan muuton.

Esimerkkejä muuttolaatikoiden koosta:

Tilaa kerralla enemmän - varmista, että tavarat tulee pakattua hyvin!

Tilaa pahviset muuttolaatikot kätevästi kauttamme. Voi tilata pahviset muuttolaatikot nettikaupastamme, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Meillä toimitukset ovat nopeita.