Kaikki pakkaustarvikkeet yhdestä osoitteesta 

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Salpapussit

Salpapussit_kategoria_2.jpgNymiGrip salpapusseissa on avaus- ja sulkumekanismi, jonka ansiosta pussit voidaan käyttää yhä uudelleen. Vedenpitävät salpapussit sopivat niin elintarvikkeiden säilyttämiseen ja pakastamiseen, kuin myös esimerkiksi ruuvien ja muttereiden pakkaamiseen. 

Pussi itsessään ei aseta mielikuvitukselle rajoitteita, mutta ensisijaisesti ne on tarkoitettu kooltaan ja tai määrältään pienten asioiden säilyttämiseen.

Salpapusseja on saatavilla sekä kirkkaina että kirjoitusalueiden kera. Salpapussit kirjoitusalueella ovat käteviä erityisesti silloin kun pussiin on tarpeen merkitä esimerkiksi päivämääriä tai muita tietoja sisällöstä ja käyttötarkoituksesta. Näin esimerkiksi elintarvikkeiden pilaantumisaikaa on helpompi arvioida ja pienesineiden tai varaosien kohdalla on selvää mihin pikkutavarat kuuluvat. Uudelleensuljettavat salpapussit auttavat ylläpitämään järjestystä ja tekevät pienesineiden ja elintarvikkeiden säilyttämisestä helppoa.

Kaikki tuotteet alv 0%

NymiGrip on Nymixin oma laadukas tuotemerkki

NymiGrip on Nymix Oy:n oma tuotemerkki. Salpapussit on valmistettu laadukkasta PE-muovista ja ne ovat nestetiiviitä ja pakkasenkestäviä. Pusseissa on myös oma koukkureikä, jolla salpapussit on helppo ripustaa esimerkiksi koukulliseen myyntitelineeseen. 

Salpapussi on kätevä tapa säilöä pikkutavaraa ja elintarvikkeita

Kun tarvitset kätevän tavan säilöä pikkutavaraa tai elintarvikkeita, käänny puoleemme ja tilaa salpapussit meiltä. Salpapussien sulkeminen ja avaaminen onnistuu yhä uudelleen pussia rikkomatta. Se pitää sisällään nesteen, jauheen ja kestää mutterit ja muut tilpehöörit. Mikäli hankit salpauspussit kirjoitusalueella, voit tehdä niihin pieniä merkintöjä ja merkitä niihin vaikkapa säilömispäivämäärän tai sen mihin laitteeseen ruuvit tai mutterit kuuluvat.

Kestävä materiaali

NymiGrip salpapussit kestävät hyvin kulutusta ja jatkuvaa käyttöä, sillä ne on valmistettu laadukkaasta PE muovista, joka hylkii likaa ja omaa muutenkin hyvät käyttöominaisuudet.

  • uudelleen suljettava
  • sopii myös elintarvikkeille
  • saatavana kauttaaltaan kirkkaana,kirjoitusalustallata mustana
  • paksuus 50 µm
  • pienin koko 40 x 60 mm
  • suurin koko 350 x 450 mm
  • myydään 100 kpl erissä
  • laatikossa 1.000 kpl

Tilaa kirkkaat salpapussit  Tilaa salpapussit kirjoitusalustalla

X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*: