Soita meille ! Ring oss !

(09) 4257 9890

Salpapussit

Salpapussit Nymigrip

NymiGrip salpapussissa on avaus- ja sulkumekanismi, jonka ansiosta pussia voidaan käyttää yhä uudelleen. Vedenpitävät salpapussit sopivat elintarvikkeiden säilyttämiseen ja esimerkiksi tuotteiden pakastamiseen, mutta yhtä hyvin myös ruuvien, varaosien ja muttereiden säilömiseen. Käyttötarpeita on monia ja siten myös käyttötapoja.

Pussi itsessään ei aseta mielikuvitukselle rajoitteita, mutta ensisijaisesti ne on tarkoitettu kooltaan ja tai määrältään pienten asioiden säilyttämiseen.

Salpapusseja on saatavilla sekä kauttaaltaan kirkkaina että kirjoitusalueiden kera. Salpapussit kirjoitusalueella ovat käteviä erityisesti silloin kun pussiin on tarpeen merkitä esimerkiksi päivämääriä tai muita tietoja sisällöstä ja käyttötarkoituksesta.

Näin esimerkiksi elintarvikkeiden pilaantumisaikaa on helpompi arvioida ja pienesineiden kohdalla on selvää mihin pikkutavarat kuuluvat. Uudelleensuljettavat salpapussit auttavat ylläpitämään järjestystä ja tekevät pienesineiden ja elintarvikkeiden säilyttämisestä helppoa.

Kaikki tuotteet alv 0%

NymiGrip on Nymixin oma laadukas tuotemerkki

NymiGrip on Nymix Oy:n oma tuotemerkki. Salpapussit on valmistettu laadukkasta PE-muovista ja ne ovat nestetiiviitä ja pakkasenkestäviä. Pusseissa on myös oma koukkureikä, jolla salpapussit on helppo ripustaa esimerkiksi koukulliseen myyntitelineeseen. 

Salpapussi on kätevä tapa säilöä pikkutavaraa ja elintarvikkeita

Kun tarvitset kätevän tavan säilöä pikkutavaraa tai elintarvikkeita, käänny puoleemme ja tilaa salpapussit meiltä. Salpapussien sulkeminen ja avaaminen onnistuu yhä uudelleen pussia rikkomatta. Se pitää sisällään nesteen, jauheen ja kestää mutterit ja muut tilpehöörit. Mikäli hankit salpauspussit kirjoitusalueella, voit tehdä niihin pieniä merkintöjä ja merkitä niihin vaikkapa säilömispäivämäärän tai sen mihin laitteeseen ruuvit tai mutterit kuuluvat.

Kestävä materiaali

NymiGrip salpapussit kestävät hyvin kulutusta ja jatkuvaa käyttöä, sillä ne on valmistettu laadukkaasta PE muovista, joka hylkii likaa ja omaa muutenkin hyvät käyttöominaisuudet.

  • uudelleen suljettava
  • sopii myös elintarvikkeille
  • saatavana kauttaaltaan kirkkaana tai kirjoitusalustalla
  • paksuus 50 µm
  • pienin koko 40 x 60 mm
  • suurin koko 350 x 450 mm
  • myydään 100 kpl erissä
  • laatikossa 1.000 kpl

Tilaa kirkkaat salpapussit  Tilaa salpapussit kirjoitusalustalla

Paytrail

X

Sähköposti*: Kysymyksesi*:
Kysy Nymixiltä