Kaikki pakkaustarvikkeet yhdestä osoitteesta 

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

KAIKKI PAKKAUSTARVIKKEET TAVARAN PAKKAAMISEEN & LÄHETTÄMISEEN

Kuplamuovi_kategoria_1.jpgOlemme erikoistuneet pakkaustarvikkeisiin. Olemme tehneet sitä menestyksekkäästi jo vuodesta 1989.  Kun tarvitset apua pakkaustarvikkeiden valinnassa tai apua tavaran lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä meihin. Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai pikaviestillä verkkokaupan kautta.  Jos emme vastaa puheluusi heti, soitamme pikimmiten takaisin numeroon josta soitit.

√ Olemme nopeita NOPEA_ikoni.jpg

Toimitamme tilaukset muutaman arkipäivän sisällä.

√ Olemme edullisia 

Kiristekalvo_kuvitus.jpgMeiltä on mahdollista ostaa juuri haluttu määrä. Tämä säästää hankintakustannuksissa kun ei tarvitse ostaa ylimääräistä. Lisäksi tarjoamme alennuksia kun ostat meiltä enemmän. Erikoistilauksissa tai määrällisesti suurissa tilauksissa toimimme tarjouspyynnön perusteella.

√ Olemme ammattitaitoisia 

Jos meiltä ei löydy tarvittavaa pakkaustarviketta valikoimastamme pyrimme auttamaan sen löytämisessä.

√ Tavoittelemme tyytyväisiä asiakkaita

Jos emme onnistu tavoitteessamme, kerro siitä meille.

 

banneri_opt.jpg

 

# 1 Meiltä saat kaikki pakkaustarvikkeet nopeasti ja edullisesti yhdestä osoitteesta: Meillä on laaja valikoima pakkaustarvikkeita kaikkeen tavaran pakkaamiseen ja lähettämiseen liittyen.  Jos jokin tuote ei löydy meidän valikoimista haemme tarvittaessa tuotteen laajasta verkostostamme - Kysy rohkeasti meiltä !

# 2 Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos emme pysty vastaamaan puheluusi heti, soitamme mahdollisimman pian takaisin numeroon josta olet soittanut. Yhteydenottosi on meille tärkeä.

# 3 Puhumme useaa kieltä / Vi talar svenska / We speak english / Wir sprechen deutsch

# 4 Meillä voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta 24/7, soittamalla, sähköpostilla tai jopa tekstiviestillä. 

# 5 Lähetämme saapuneet tilaukset pääsääntöisesti samana tai seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta. Jos emme pysty toimittamaan tilaustasi muutaman päivän sisällä ilmoitamme siitä puhelimitse tai tekstiviestillä. Meiltä voit myös noutaa tilauksen tai tulla suoraan paikan päälle tekemään hankintoja.

# 6 Kun maksat verkkokaupan kautta saat aina 5 % alennuksen tuotteista.

# 7 Meillä ei ole minimimääriä. Meiltä saat ostaa juuri niin monta kappaletta kuin tarvitset.

# 8 Meillä ei ole käytössä laskutus- , käsittely- tai muita lisiä. Maksat ainoastaan tuotteista ja niiden kuljetuksesta haluamaasi osoitteeseen. Tai jos et halua maksaa kuljetuksesta voit aina noutaa ne meidän noutovarastolta.

# 9 Meillä saat määrä-alennuksia suurelle osalle tuotteita. Mitä enemmän ostat sitä edullisemmaksi yksikköhinta tulee.

# 10 Kun keskität ostoksesi meille saat ostot jatkuvasti edullisemmin. Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

# 11 Meiltä saat tuotteita myös omilla mitoilla ja painatuksilla. Mittatilaus- ja painatusasioissa ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

# 12 Olet meille tärkeä ja haluamme olla helposti lähestyttäviä ja helposti tavoitettavissa. Meillä on puhelinnumero selkeästi esillä verkkosivuillamme ja jos emme heti pysty vastaamaan niin soitamme sinulle takaisin numeroon josta soitit. Ole yhteydessä, niin käydään läpi miten voisimme ratkaista pakkausasioita sinulle tai edustamallesi yritykselle. 

 

 

 

 

   

 

X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*: