Kaikki pakkaustarvikkeet yhdestä osoitteesta 

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Mainosteippi / Painettu teippi

INSTA_FB_Painolaatta_kaupan_pa__a__lle.jpgPAKKAUSTEIPIT OMALLA PAINATUKSELLA

Pakkausteipit omalla painatuksella on edullinen ja tehokas tapa markkinoida omaa yritystä. Yrityksen logo tai muu tärkeä tieto pakkausteipissä auttaa nopeasti tunnistamaan lähetyksen ja lisää samalla yrityksen näkyvyyttä.

Tilaa suoraan netistä, lähetä meille viestiä nymix@nymix.fi tai soita 09-4257 9890. 

lisää...

Kaikki tuotteet alv 0%


Miksi mainosteippi / painettu pakkausteippi on järkevää markkinointia

Multichannel_marketing_kuvitus.jpgYrityksen näkyvyys eri medioissa on muodostunut yhä tärkeäämmäksi osaksi onnistunutta markkinointistrategiaa. Digitaalisella aikakaudella yrityksen tulisi olla positiivisesti läsnä juuri niissä kanavissa joissa potentiaaliset asiakkaatkin liikkuvat. - Ei ihan helppo tehtävä kun kanavia on kymmenittäin ja oma osaaminen rajallista - kustannuksista puhumattakaan.  

Helppoa sen sijaan on tuoda yrityksen viesti ja palvelu näkyviin samalla kuin pakataan ja lähetetään tavaraa maailmalla. Mainosteippi / Painettu teippi on oivallinen keino tuoda yrityksen nimeä ja palvelutarjontaa esille jokaisessa logistiikan eri vaiheessa. Mainosteipillä saadaan luotua tunnettavuutta jo ennen kuin paketti tai lähetys on saavuttanut vastaanottajan.

Siirry tilaamaan

LISÄTIETOJA - Teipin valitseminen ja tilaaminen

 1. Teipit painetaan joko valkoiselle tai kirkkaalle pohjavärille. Paperiteippi painetaan aina ruskealle pohjavärille. Ilmoita pohjaväri tilauksen yhteydessä.  
 2. Teippilaadut PPLN, PVC tai PAPERI. PPLN on hiljainen, vesiliukoinen, akryyliliimainen, ympäristöystävällinen, vahvuudeltaan 32 µm (mikrometriä). PVC on liuotinpohjaisella liimalla varustetettu kestävä ja tarttuva teippi jonka vahvuus on 33 µm. PAPERI on luonnokumiliimalla varustettu ympäristöystävällinen paperiteippi. 
 3. 1-väri, 2-väri tai 3-väri. Teipit painetaan Flexo-tyyppisella painomenetelmällä jolloin jokainen väri tarvitsee oman painolaatan. Maksimi värimäärä tällä painotekniikalla on kolme.
 4. TEIPIN MÄÄRÄ JA HINTA: Painetun teipin hintaan vaikuttaa valittu teippilaatu (PPLN, PVC, PAPERI), haluttu värimäärä (max. 3) ja tilattava määrä. Valitse haluttu teippilaatu ja värimäärä tuotteiden joukosta ja syötä sitten pyydetyt tiedot ja tee tilaus. Huom: Painolaatta tulee tilata erikseen ensimmäisellä tilauskerralla. Uusintatilauksissa mikäli aineisto pysyy samana, painolaatta ei tarvitse tilata. 
 5. PAINOLAATAN TILAAMINEN: Jokaisen valittuun väriin (max. 3 kpl) tulee olla oma painolaattansa. Kun tilaat mainosteipit verkkokaupan kautta, muista tilata myös oikea määrä painolaattoja. Painolaatoille löytyy sivuilla oma kohtansa - Painolaatat väreille PPLN & PVC ja Painolaatta värille PAPERITEIPPI. Paperiteippien osalta painovärien määrä on rajattu yhteen.
 6. AINESTON MUOTO: Aineisto saa olla pdf, tif, jpg (iso kuva) cdr ym. Mikäli on tiedossa ilmoita sekä fontti että värikoodi (PMS). Jos aineisto löytyy alkuperäisenä vektorigrafiikkana niin kuvien käsittely on sujuvampaa ja painojälki parempi. Tiedostomuodot: .ai / .pdf / .eps 
 7. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa nymix.fi, sähköpostitse nymix@nymix.fi tai puhelimitse 09 4257 9890
 8. Painettava aineisto toimitetaan tilauksen yhteydessä tai sen jälkeen osoitteeseen nymix@nymix.fi
 9. Muutaman päivän sisällä tilaajalle toimitetaan vedos hyväksyttäväksi.
 10. Hyväksytyn vedoksen jälkeen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. 
 11. Valmiit teipit toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Jos kaipaat apua mainosteippien tilaamisessa tai etsit lisää vaihtoehtoja painamiseen SOITA meille 09-4257 9890 tai lähetä viestiä nymix@nymix.fi

Siirry tilaamaan

X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*: