Soita meille !

(09) 4257 9890

Laatuluokan kirjelaatikot turvalliseen lähetykseen

TUOTE_Kirjelaatikko_valkoinen_34196120_m.jpgKovat kirjelaatikot ovat erinomaisia pakkauksia lähetykseen, jossa sisällön täytyy säilyä erityisen moitteettomassa kunnossa. Kirjelaatikot sopivat hyvin esimerkiksi valokuvien ja tärkeiden papereiden lähettämiseen sekä säilyttämiseen. Laatikoita on saatavilla eri kokoluokissa, mutta ne on mitoitettu siten, että laatikot mahtuvat postiluukusta. Lähetys onnistuu siten suoraan asiakkaan osoitteeseen ja postiluukkuun.

Kirjelaatikot monilla mainiolla ominaisuuksilla

Kirjelaatikot ovat lujaa tekoa, mutta varsin kevyitä. Ne kestävät käsittelyä, mutta säilyttävät sisältönsä silti vahingoittumattomana. Laatikot eivät taitu, ne ovat ympäristöystävällistä materiaalia ja kokoaminen käy helposti.

Suunnittele kirjelaatikot omalla painatuksella 

Voit tilata kirjelaatikot myös omalla painatuksella. Painatus onnistuu 1-4 värillä. Ole yhteydessä puhelimitse 09-4257 9890 tai sähköpostilla nymix@nymix.fi

Tilaa Nymixiltä – varmistat toimivat tuotteet ja hyvän palvelun

Asiakkaamme tuntevat meidät luotettavana yrityksenä. Toimitukset ovat varmoja ja tuotteet laadukkaita. Tämän mahdollistaa alansa asiantuntijoista koostuvat henkilöstö ja laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Kirjelaatikkojen ja muiden tuotteiden tilaus onnistuu näppärästi verkkokaupassa. Tilaus on mahdollista jättää myös sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaa vaikka heti tai ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin tuotteistamme ja autamme valitsemaan parhaat palat juuri sinulle!

Kaikki tuotteet alv 0%


X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*:
Kysy Nymixiltä