“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille ! Ring oss !

(09) 4257 9890

Kertakäyttöastiat yrityksille netistä - nopein toimituksin!

Kaikki tuotteet alv 0%

Tilatessasi yrityksellesi kertakäyttöastiat Oy Nymix Ab:n kautta, voit olla tyytyväinen niiden hyvään laatuun. Olemme valikoineet kertakäyttöastioiksi sellaisia tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on osoittautunut erinomaiseksi. Voit tilata kauttamme niin laadukkaita Take away -kahvikuppeja, kertakäyttölautasia, samppanjalaseja ja lautasliinoja. Kertakäyttöastiamme soveltuvat moneen käyttöön, ne sopivat esimerkiksi yritys- ja messutapahtumiin tai suoraan ravintolatoimintaan. Toimitamme kertakäyttöastiat nopeasti perille - tilausten tekeminen on tehty asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivattomaksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme - valitse ja tilaa kätevästi nettikauppamme kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Voit valita mitä kanavaa haluat käyttää tilauksesi laadintaan.

Saat meiltä monipuolisesti:

  • Kartonkipikarit
  • Kertakäyttölautaset
  • Muovilasit
  • Muovipikarit ja pidikkeet
  • Ruokailuvälineet (Aterimet)
  • Kattaustarvikkeet

Ota kaikki ilo irti runsaasta valikoimastamme - tutustu ja täydennä yrityksesi kertakäyttöastiasto etteivät ne  lopu kesken.

Mikset tilaisi kerralla enemmän!

Tilaa kertakäyttöastioita kerralla enemmän, jotta niitä olisi tarpeen tullen riittävästi. Pyrimme nopeisiin toimituksiin - kertakäyttöastiat ovat yrityksesi käytössä mahdollisimman nopeasti. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä laatutuotteidemme joukosta juuri Sinun tarpeisiisi soveltuva tuote. Tilaat kertakäyttöastiat nopeasti nettikaupastamme, soittamalla tai sähköpostitse. Meillä kaupankäynti on sujuvaa!