Kaikki pakkaustarvikkeet yhdestä osoitteesta 

SOITA - RING - CALL 

09 4257 9890

Kartonkikuoret

Kartonkikuoret

Jäykät kartonkikuoret suojaavat postitettavaa tuotetta matkalla asiakkaan luo ja ehkäisevät taittumia sekä kolhuja.

Kartonkikuoriin voidaan pakata esimerkiksi valokuvia, festari-, elokuva- ja teatterilippuja, keräilykortteja sekä muita sellaisia asioita, joiden halutaan pysyvän moitteettomassa kunnossa perille asti.

Iskut tavallisessa kirjekuoressa saattavat olla varsinkin herkemmille toimitettaville tavaroille liikaa jolloin vahvat kartonkikuoret ovat omiaan suojaamaan tärkeää sisältöä.
Laadukkaasti paketoitu toimitus antaa myös toimittajasta hyvän mielikuvan. Kun vastaanottaja näkee, että varmasta toimituksesta kannetaan huolta lähettäjän päässä, vastaanottajalle syntyy toimittajasta ammattimainen ja luotettava mielikuva.

Muiden kartonkikuorien ohella Nymixilta saa myös erityisiä, kirjoja varten kehitettyjä, yhden koon Pandaroll-suojuksia, jotka sopivat turvalliseen kirjojen postittamiseen.

Kartonkikuoret antavat kohtuullisen suojan myös säätä vastaan, eivätkä postitettavat tuotteet pääse paksun kuoren ansiosta helposti taittumaan.

Kaikki tuotteet alv 0%


Kartonkikuoret

Tavalliset kartonkikuoret sopivat mainiosti esimerkiksi valokuvien postittamiseen. Vahva pahvi suojaa tehokkaasti ja tarrasuljenta nopeuttaa ja helpottaa käsittelyä.

Perille saapuu ehjä tuote paljon suuremmalla varmuudella, kuin jos kuvat (tai vaikkapa keräilykortit) olisi lähetetty pelkässä tavallisessa kirjekuoressa. Kooltaan kartonkikuoret ovat standardia joka mahtuu sisään kaikista normaalikokoisista postiluukuista.

  • vahva pahvikuori
  • liimanauhasuljenta
  • valkoinen
  • jämäkkä
  • kestää postikäsittelyn

Pandaroll -kirjapakkaus

Joustava ja moneen kokoon taipuva kirjapakkaus soveltuu useiden eri kirjakokojen postittamiseen ja suojaamiseen, jolloin ne pääsevät varmemmin ehjänä perille. Pahvinen kuori suojaa kirjan ulkopintaa naarmuilta ja kolhuilta sekä jossain määrin myös sääolosuhteilta.

Hyvä kirja ansaitsee aina arvoisensa kohtelun, mutta matkalla toimittajalta vastaanottajalle iskuja tulee yleensä väistämättä ja niihin on hyvä varautua asianmukaisella pakkauksella.

  • kirjapakkaus sopii moneen kirjakokoon
  • suojaa tehokkaasti ulkopintaa
  • monipuolinen

Tutustu valikoimaan

 

X

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiallasi on kiire, soita meille!

Sähköposti*: Kysymyksesi*:
Kysy Nymixiltä