“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille!

(09) 4257 9890

Smartpost-postituslaatikot tekevät lähetyksistä joustavia

Kaikki tuotteet alv 0%

Smartpost-postituslaatikot ovat nimensä mukaisesti fiksuja postitukseen soveltuvia, pahvisia pakkauksia. Laatikot ovat tukevia ja ne on mitoitettu mahtumaan postin laatikkoautomaatteihin, jolloin lähetyksen tekeminen käy nopeasti ja sujuvasti. Tekniikkansa ansiosta postituslaatikon kokoa voidaan muuttaa sopivaksi ainakin kahteen eri lokeroon.

Smartpost-postituslaatikkoja on saatavilla aina koosta S kokoon XL. Laatikkoihin on helppoa ja turvallista pakata monenlaista tarviketta. Jämäkässä laatikossa lähetys pääsee perille luotettavasti ja hyväkuntoisena.

Tilaa laadukkaat Smartpost-postituslaatikot – toimitamme suuremmatkin erät

Postituslaatikkojen tilaaminen käy kätevästi verkkokaupan kautta. Voit tilata laatikot myös sähköpostitse tai puhelimitse – mikä sinulle parhaiten sopii. Hintamme ovat edulliset.   Voit valita suurenkin määrän laatikoita tarpeesi mukaan. Minimitilausmäärää tuotteillamme ei ole. Yli 100 kappaleen toimituksissa kannattaa pyytää tarjous!

Nymixin laatuun voi luottaa

Nymixiltä saat aina laatutuotteita ja korkealuokkaista palvelua. Kun ryhdyt asiakkaaksemme, autamme parhaamme mukaan löytämään tarpeitasi vastaavat tuotteet. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman tarvikkeita toimistoihin, postitukseen, kuljetukseen, rakentamiseen ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin.

Tee tilaus Smartpost-postituslaatikoista tai ota yhteyttä, mikäli haluat kysyä tarkempia tuotetietoja tai pyytää tarjouksen!