“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille!

(09) 4257 9890

Laatuluokan kirjelaatikot turvalliseen lähetykseen

Kaikki tuotteet alv 0%

Kovat kirjelaatikot ovat erinomaisia pakkauksia lähetykseen, jossa sisällön täytyy säilyä erityisen moitteettomana. Kirjelaatikot sopivatkin hyvin esimerkiksi valokuvien ja tärkeiden papereiden lähettämiseen sekä säilyttämiseen. Laatikoita on saatavilla eri kokoluokissa, mutta ne on mitoitettu siten, että laatikot mahtuvat postiluukusta. Lähetys onnistuu siten suoraan asiakkaan osoitteeseen.

Kirjelaatikot monilla mainiolla ominaisuuksilla

Kirjelaatikot ovat lujaa tekoa, mutta varsin kevyitä. Ne kestävät käsittelyä, mutta säilyttävät sisältönsä silti vahingoittumattomana. Laatikot eivät taitu, ne ovat ympäristöystävällistä materiaalia ja kokoaminen käy helposti.

Kirjelaatikko yrityksesi logolla

Kirjelaatikot voit tilata tyylikkäästi yrityksesi logolla varustettuna.  Laatikoihin voidaan painaa myös yhteystiedot. Painatus onnistuu 1-4 värillä.

Tilaa Nymixiltä – varmistat toimivat tuotteet ja hyvän palvelun

Asiakkaamme tuntevat meidät luotettavana yrityksenä. Toimitukset ovat varmoja ja tuotteet laadukkaita. Tämän mahdollistaa alansa asiantuntijoista koostuvat henkilöstö ja laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Kirjelaatikkojen ja muiden tuotteiden tilaus onnistuu näppärästi verkkokaupassa. Tilaus on mahdollista jättää myös sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaa vaikka heti tai ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin tuotteistamme ja autamme valitsemaan parhaat palat juuri sinulle!