“Olemme parempia tänään kuin eilen, mutta emme niin hyviä kuin huomenna.”

Soita meille!

(09) 4257 9890


CleanAir AOP Pöytämalli

Kaikki tuotteet alv 0%

Tuotenumero: Clean Air AOP | Hinta 559.30€ (658.00€) Alv 0%

Toimitusaika: 1-3 pv

kpl

Clean Air AOP poista sisäilman aiheuttamat haitat

Clean Air AOP pöytämalli poistaa hajut, homeet ja bakteerit HÄVITTÄÄ yli 99 % ilmassa olevista bakteereista, homeista, viruksista ja hajuista. Sinua ympäröivä ilma töissä tai kotona voi olla syy terveysongelmiin tai allergisiin reaktioihin. 

Clean Air pöytämalli- ilmanpuhdistin toimii edistyksellisellä hapetustekniikalla ja parantaa hengittämäsi ilman laatua ja samalla myös elämisen laatua. 

TEKNISET TIEDOT:

  • PUHDISTAA 74 m3 ILMAA 24 TUNNISSA
  • Mitat PxLxK : 15,2 x 7,6 x 30,4 cm
  • Jännite : 230V, 12V verkkolaite
  • Kytkin : On/ Off
  • Materiaali : Polymeeri
  • Hapetus : AOP ( Advanced Oxidation Process )


Kun kyseessä on tehokas ja uutta ”läpimurtoteknologiaa” käyttävä tuote, on täysin normaalia kysyä, onko se turvallinen pitkällä tähtäimellä. Tällaisesta kysymyksestä on tullut yleinen, sillä ristiriitaista tietoa tarjoava yhteiskuntamme on opettanut meidät kyseenalaistamaan myös uusia asioita, jotka ovat merkittävästi parempia kuin olemassa olevat menetelmät tai tuotteet. Jos joku on ” liian hyvää ollakseen totta”, se herättää meissä vastustusreaktion.

RGF – yhtiön kehittämä Advanced Oxidation Technologies, jolla tämän tutkimuksen kokeet on tehty, kuuluu epäilemättä tähän läpimurtoteknologioiden kategoriaan.Tutkimuksen tulokset, jotka kattavat koko mikrobien kirjon, puhuvat puolestaan.

SISÄILMAN AIHEUTTAMIA TERVEYSVAIKUTUKSIA

Sisäilma vaikuttaa ihmisten viihtyvyyteen, terveyteen ja tuottavuuteen. Terveyshaittojen syntyyn vaikuttavat altisteen laatu ja pitoisuus sekä altistumisajan pituus. Lue lisää täältä.

Sisäilmanlaatu on tärkeä asumisen laatuun vaikuttava tekijä. Tutustu nyt!